Uzelf (of u als zoon, dochter of ander familielid/vriend, buur) bent u op zoek naar persoonlijke, passende zorg. U heeft de wens zolang mogelijk thuis te laten in de eigen vertrouwde woonomgeving en vraagt zich af of dit mogelijk is, hoe dan en wie betaald dat?

Samen met mijn compagnon Esther van de Burg van zorgbureau Care Complete en een klein team van zzp-ers maken wij thuiszorg op alle mogelijke manieren mogelijk. Dit varieert van steunkousen aantrekken, Diabetes zorg, wondzorg tot persoonlijke verzorging en terminale zorg.

Ons doel is hetzelfde als wat u voor ogen heeft, namelijk thuis oud worden. Warmte, zorg en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat kan doordat wij kleinschalig zijn. Uw ziet maar een aantal hulpverleners en bouwt hierdoor snel een fijne band op. De ervaring leert dat dit de kwaliteit van leven mede verhoogd. Doordat we kleinschalig zijn is veel mogelijk. Hierdoor kunnen wij de zorg direct aansluiten aan uw wensen en benodigdheden.

Middels een persoonlijk intake gesprek inventariseren we de zorg op grond van uw medische indicatie welke door de (huis)arts gediagnostiseerd is. Denk hierbij aan artrose, een hersenbloeding, Parkinson, een operatie of anderzijds wat de zelfzorg belemmerd. We maken een persoonlijk zorgplan en zetten dat in een Persoonsgebonden Budget welke we bij uw zorgverzekeraar aanbieden. Als deze wordt goedgekeurd kunt u uw budget inzetten voor thuiszorg. Raadpleeg voor meer informatie over het PGB WLZ uw zorgverzekeraar.

Graag ontmoeten wij u in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek om bovenstaande nader toe te lichten.