Verpleegkundige diensten en Projecten

A. Verpleegkundige diensten

Nederland kampt al een aantal jaar met een probleem. We mogen ons op zich in het algemeen rijk rekenen als een goede zorgstaat. Maar…er is dus wel een groot probleem in de zorg:

“Een tekort aan (gespecialiseerd) personeel”


Overal lezen en horen we dit gegeven, en al jarenlang. En tot op heden (nog) steeds niet opgelost. Daar zal in de toekomst hopelijk, zowel in de ziekenhuizen, als in de klinieken en de thuiszorg een einde aan komen, maar voorlopig dus (nog) niet.

Hier is Alice Care op ingesprongen en bied zich met onderstaande functies aan om deze tekorten met tijdelijke interim contracten op te lossen.

1. Gecertificeerd HBO-V Verpleegkundige

(nivo 5/6), afd. OK in Klinieken

o.a. Bergman Clinique Hilversum & Amsterdam

Alice Care, wordt regelmatig door opdrachtgevers gecontracteerd voor de invulling van tijdelijke gespecialiseerde posities. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof op de afdeling of langdurige uitval van een O&G verpleegkundige. Of wanneer er in een bepaalde periode qua drukte extra diensten ingevuld moeten worden op een OK-afdeling van een kliniek.

2. Gespecialiseerde O&G Verpleegkundige

(nivo5/6), afd. Verloskunde in Ziekenhuizen

o.a. LUMC/Leiden – Amstelland/Amstelveen – Haaglanden MC/Den Haag – Spaarne Gasthuis/Haarlem – Flevoziekenhuis/Almere – Ikazia/Rotterdam – OLVG/Amsterdam

Alice Care

B. Projecten

Naast de eerdergenoemde reguliere diensten op contractbasis zijn wij als Alice Care ook in te zetten in projecten. Uiteraard projecten die zich in de zorgsector bevinden omdat daar onze expertise ligt.

Voorbeelden van projecten Alice Care:

3. Gastdocente Obstetrie & Gynaecologie

Het verzorgen van trainingen, lessen en workshops als gastdocente voor zowel de opleiding Algemene verpleegkundige als de gespecialiseerde opleiding voor  Obstetrie Verpleegkundige. Op dit moment werken wij al samen met het VUmc Amstel Academie te Amsterdam en Educatie Zorgsector LUMC te Leiden. Mogelijk in de toekomst met uw organisatie of een ROC in de zorgsector etc. Neem contact met ons op voor meer informatie.

4. Interim Management Zorg

Het in tijdelijk verband vaststellen, behandelen, aanpassen en ondersteunen van allerlei zorgprocessen en beleidsvoering binnen diversen (thuis)zorginstellingen, zowel bij grote als kleine zorginstellingen. Eén van de instellingen waar wij met succes de zorgprocessen hebben vastgesteld, behandeld en ondersteund is de grote zorginstelling HWW Zorg te Den Haag.

5. Ad-hoc zorgprojecten

Ook zijn wij als Alice Care inzetbaar voor tijdelijke korte opdrachten binnen de zorgsector. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan een organisatie als het Rode Kruis die tijdelijk korte opdrachten heeft waar medisch onderlegd personeel voor nodig is.

  • Vaccineer programma’s
  • Testen (diversen soorten)
  • Bloedafname

 

Alice Care
Alice Care

Nieuwsgierig en/of interesse? Neem contact met ons op via contact@alicecare.nl of met één van onze samenwerkende bemiddelingsbureaus en maak kennis met Alice Care, Uw Zorgprofessional.

arrow_upward