Wijk- en Thuiszorg

Wijkverpleegkundige

Bent u als oudere, of u als zoon, dochter of ander familielid, of als vriend/buurman/vrouw, op zoek naar persoonlijke, passende zorg voor u zelf of uw naasten? En is thuiszorg wat u wenst?

U heeft de wens zolang mogelijk thuis te blijven wonen in de eigen vertrouwde woonomgeving en vraagt zich af of dit mogelijk is. Hoe dan en wie betaald dat?

Samen met Thuiszorgbureau Care Complete Thuiszorg BV en een klein team van enthousiaste zelfstandigen in de zorg, maken wij thuiszorg op allerlei manieren mogelijk. Dit varieert van steunkousen aantrekken, Diabetes zorg, wondzorg tot persoonlijke verzorging en terminale zorg. Team Care Complete thuiszorg Kortom alle zorg voor ouderen kunnen wij aan.

Alice Care
Alice Care

“Ons doel is hetzelfde als wat u voor ogen heeft, namelijk thuis oud worden”

Warmte, zorg en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat kan doordat wij kleinschalig zijn. U ziet maar een aantal hulpverleners en bouwt hierdoor snel een fijne band op. De ervaring leert dat dit de kwaliteit van leven mede verhoogd. Doordat wij kleinschalig zijn is veel mogelijk. Hierdoor kunnen wij de zorg direct aansluiten aan uw wensen en

Alice Care & Care Complete Thuiszorg

Heeft u thuiszorg nodig? Meld u aan bij Care Complete Thuiszorg!

Vervolgens inventariseert Alice Care in een persoonlijk indicatiegesprek de zorg op grond van uw lichamelijk belemmeringen en/of beperkingen, welke door de (huis)arts zijn gediagnostiseerd is. Denk hierbij aan artrose, een hersenbloeding, Parkinson, een operatie of anderzijds wat de zelfzorg belemmerd. Alice Care maakt dan een indicatie die past bij uw persoonlijke situatie, welke wij, na overleg met u en uw zorgverlener Care Complete Thuiszorg, bij uw zorgverzekeraar zullen indienen.

Graag ontmoeten wij u in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek om bovenstaande nader toe te lichten. Ga naar www.carecomplete.nl en laat u informeren naar uw gewenste thuiszorg.

arrow_upward