Wie is Alies Haasnoot

De Professional Alies Haasnoot

Hoogstwaarschijnlijk bent u op zoek naar een professional binnen de zorg of bent u gewoon nieuwsgierig geworden naar de vrouw(en) achter Alice Care.
Ik zal u iets over mij, Alies Haasnoot, vertellen.

Mijn naam is Alies Haasnoot. Geboren in 1974, als 2de in een rij van 8, tussen de bollen in Lisse. Sinds 1999 heb ik mijn HBO-verpleegkunde diploma op zak en dat was het begin van een loopbaan binnen de zorg die inmiddels een groot scala aan kwaliteiten en ervaringen heeft opgeleverd.

Doordat ik ben blijven leren middels scholingen, trainingen en symposia heb ik mij ontwikkeld tot een gespecialiseerd verpleegkundige met veel diverse ervaringen, specialiteiten en kwaliteiten. Door mijn scholingen en ontwikkelingen, mijn nieuwsgierigheid en open mind ben ik naast de obstetrie & gynaecologie inmiddels erg ervaren in meerdere facetten van de zorg.

Alice Care
Alice Care

Jarenlang heb ik als HBO-V verpleegkundige gewerkt op de afdeling verloskunde van het Alrijne Ziekenhuis (het vroegere Diaconessenhuis) te Leiden gewerkt. In 2005 heb ik mijn obstetriediploma behaald en ben ik binnen de zorgbranche met dit specialisme verdergegaan. Omdat ik mijn opgedane ervaring wilde delen met andere verpleegkundige en wilde leren hoe alles verloopt in andere ziekenhuizen ben ik tussen 2009 en 2013 verdergegaan als gedetacheerd HBO-V verpleegkundige in diverse ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties in de Randstad. Na deze geweldige ervaring en erg veel leuke en gezellige collega verpleegkundige te zijn tegenkomen, ben ik in 2013 een stapje hogerop geklommen en als Senior Obstetrie verpleegkundige in vaste dienst gekomen bij Spaarne Gasthuis te Haarlem. Dit hield in dat ik naast de reguliere verloskundige patiëntenzorg, mij ook ging bezighouden met kwaliteitszorg, team coaching en sturing, innovatie en verandermanagement binnen de zorg.

Zeer professioneel, spontaan, humoristisch, empathisch, veelzijdig en creatief zijn eigenschappen die bij mij horen als verpleegkundige, maar ook als mens.

Sinds juli 2016 sta ik ingeschreven als Alice Care, Uw Zorgprofessional (ZZP). Voor mij dé manier om mijn kennis en ervaring te delen en te verbreden.

arrow_upward